Kompany ziet Anderlecht winnen dankzij treffers van Thelin en tester Sam

29-06-2019 18:50
6

RSC Anderlecht heeft zaterdag haar oefenmatch tegen KSV Oudenaarde gewonnen. Vincent Kompany speelde niet, maar zag vanaf de zijlijn hoe zijn troepen/ploegmaats Oudenaarde met 0-6 versloegen.

Kompany stond niet op het wedstrijdblad, maar stond wel aan de zijkant te kijken en te analyseren. Na goed vijf minuten opende Thelin de score voor paars-wit. Tegen FK Oleksandria trof de Zweed vrijdag ook al raak. In de 1-2 nederlaag tegen de Oekraïners wist Thelin een strafschop te benutten.

Na twintig minuten scoorde Sidney Sam. De tester probeert bij Anderlecht een contract te versieren. Nog voor de rust kwam de 0-3 op het bord. Opnieuw mocht Thelin de felicitaties in ontvangst nemen.

In de tweede helft wisten voor Anderlecht ook nog Timassi, Trebel en El Hadj hun doelpuntje mee te pikken tegen Oudenaarde. Het was trouwens ook nog even schrikken toen een fan bevangen werd door de hitte. Hij moest afgevoerd worden naar het ziekenhuis.

Opstelling Anderlecht in de eerste helft: Boeckx, Delcroix, Lissens, Dante, El Kababri, Kayembe, Sam, Gerkens, Thelin, Trebel en Lutonda