Geen terugkeer naar Anderlecht voor Gillet: Verhaal is hier nog niet gedaan

Geen terugkeer naar Anderlecht voor Gillet: "Verhaal is hier nog niet gedaan"

Gepubliceerd: donderdag 27 juni 2019 om 14:44do 27-06-2019 om 14:44

Guillaume Gillet blijft bij RC Lens, ondanks dat de club promotie naar de Ligue 1 misliep. Zijn naam werd ook even genoemd bij RSC Anderlecht.

Gillet speelde in het verleden bij paars-wit en groeide afgelopen seizoen uit tot een leider bij RC Lens. De verdediger keert nog niet terug naar de Belgische velden. "Op het einde van het seizoen had ik het gevoel dat mijn verhaal hier nog niet gedaan is. Ik voelde dat ik me nog wilde geven voor deze club."

"Ik wist waar ik belandde vorige zomer en ik werd niet ontgoocheld”, gaat hij verder tegenover Sporza. “Mijn verwachtingen werden zelfs overtroffen. Deze club heeft alles om te slagen en ik denk dat ik daar nog mijn steentje toe kan bijdragen. Ik wil graag alle personen bedanken die vertrouwen in mij hebben, die deze verlenging mogelijk hebben gemaakt, en alle supporters die ons steunen."

Gillet is gelukkig in Frankrijk en blijft zeker nog een jaar. "Niet alleen het sportieve is van belang als je je voor een club engageeert. De supporters, de clubmensen, de kwaliteit van leven in de regio, het welzijn van mijn familie, het spelplezier... Dat alles is heel positief bij Racing."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor KAA Gent zit het CL-verhaal erop. Het werd in de Play-Offs uitgeschakeld door Dynamo Kiev #KAAGent #AAGent #Gent #UCL #DynamoKiev #dynamokyiv #JPL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Had jij Gillet graag terug bij Anderlecht gezien?

(153 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws