'Club Brugge ziet af van komst topdoelwit na bijzonder hoge looneisen'

'Club Brugge ziet af van komst topdoelwit na bijzonder hoge looneisen'

29-06-2019 19:33 Laatste update: 19:33
13

Luis Diaz van Atlético Junior staat al een tijdje op de radar van Club Brugge. De Colombiaan maakt veel indruk op de Copa America en dat is slecht nieuws voor Blauw-Zwart. De vraagprijs schiet zo de hoogte in.

Diaz begon nog op de bank bij de Colombiaanse nationale ploeg in het begin vn de Copa America, maar in de laatste wedstrijd tegen Paraguay (1-0) stond hij in de basis. De vleugelspeler zou onder andere op het lijstje staan van Cardiff City, Zenit, River Plate en clubs uit Duitsland, Mexico en de VS.

Club Brugge bracht eerder al een bod uit van vijf miljoen euro, maar naar verluidt wil het Portugese FC Porto maar liefst negen miljoen euro op tafel leggen voor Diaz. Blauw-Zwart heeft wel een troef. Landgenoten Carlos Bacca en José Izquierdo kende een succesvolle periode bij Club waarna ze vervolgens een stap hogerop konden zetten.

29/06 19.33u: Club Brugge mag de hoop op de komst van Diaz helemaal opbergen. Het Colombiaanse Futbolete en het Portugese A Bola weten dat de salariseisen van Diaz bijzonder hoog liggen. De flankaanvaller kan naar verluidt anderhalf miljoen euro verdienen bij Zenit. Porto wil daar de helft van betalen voor Diaz. Bedragen die Club Brugge niet kan (of wil) betalen.