Dubbele pech voor Antwerp: 'Arslanagic mist seizoensstart door kuitblessure'

Dubbele pech voor Antwerp: 'Arslanagic mist seizoensstart door kuitblessure'

Gepubliceerd: maandag 24 juni 2019 om 16:20ma 24-06-2019 om 16:20

Royal Antwerp FC heeft in de eerste trainingsweek al twee serieuze tikken te verwerken kregen. In navolging van Daniel Opare, mist ook sterkhouder Dino Arslanagic de start van het nieuwe seizoen.

Het Laatste Nieuws weet te melden dat Arslanagic vorige week tijdens de training een contusie in de kuit opliep. Maandag werd deze diagnose bevestigd tijdens verdere onderzoeken. Naar verluidt is de 26-jarige centrumverdediger zo'n acht weken buiten strijd. Dat betekent dat hij zowel de competitiestart als het eventuele tweeluik in de tweede voorronde van de Europa League aan zich voorbij moet laten gaan.

Door het wegvallen van Arslanagic is vast komen te staan dat trainer Laszlo Bölöni het jaargang 2019/20 met een ander centraal duo aan moeten vatten. Antwerp besloot namelijk om het aflopende contract van partner Jelle Van Damme niet te verlengen. Mocht Arslanagic stiekem nog aan een transfer hebben gedacht, dan lijkt hij die hoop definitief op te mogen bergen.

Opare
Zoals gezegd is dit niet de enige tegenslag voor Antwerp. The Great Old zag Daniel Opare zondag tijdens de eerste oefenmatch uitvallen met een zware knieblessure. Er wordt gevreesd voor een gescheurde kruisband. Het Laatste Nieuws schrijft dat de ernst van de kwetsuur nog niet duidelijk is. Bijkomende onderzoeken moeten meer helderheid scheppen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws