De echte Jean-Pierre Van Overschelde: Voel me belachelijk gemaakt door Coucke

De echte Jean-Pierre Van Overschelde: "Voel me belachelijk gemaakt door Coucke"

Gepubliceerd: maandag 17 juni 2019 om 07:15ma 17-06-2019 om 07:15

Marc Coucke slaagde er maanden in om de komst van Vincent Kompany geheim te houden. Hij deed dat onder andere door gebruik te maken van een codenaam, Jean-Pierre Van Overschelde. De échte Jean-Pierre Van Overschelde kan daar echter niet mee lachen.

In Het Laatste Nieuws haalt Van Overschelde uit naar Coucke. De zakenman is nochtans een idool voor hem. "Al van voor zijn avonturen met wielrennen en voetbal. Vooral naar de manier waarop hij in het leven stond", zegt Van Overschelde.

"Zoals anderen een stervoetballer adoreren, voelde ik datzelfde voor Coucke. Ik stuurde hem een tiental brieven en kerstkaartjes, maar nooit kwam er een antwoord", geeft hij aan. Van Overschelde voelt zich nu "belachelijk gemaakt" door het gebruik van zijn naam door Coucke. "Ik weet niet of Marc dat zo heeft bedoeld. Ik wil geen excuses, maar wel dat hij weet wie ik ben", klinkt het.

Een laconieke Coucke suste meteen. "Die naam kwam plots in mij op. Waar die vandaan kwam? Dat herinner ik mij niet. Ik krijg zo veel mails en brieven. Doe in elk geval de groeten aan de heer Van Overschelde", besloot hij.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws