OFFICIEEL: Cercle Brugge trekt Cossey aan na vertrek bij Club Brugge

OFFICIEEL: Cercle Brugge trekt Cossey aan na vertrek bij Club Brugge

Gepubliceerd: zaterdag 15 juni 2019 om 19:33za 15-06-2019 om 19:33

Cercle Brugge heeft een nieuwe assistent-trainer gevonden. Het trekt Rudi Cossey aan. Cossey was afgelopen seizoen nog aan de slag bij Club Brugge en maakt nu de overstap richting de rivalen.

Na zijn vertrek bij Club Brugge heeft Cossey niet lang moeten zoeken naar een nieuwe ploeg. Cossey heeft zijn handtekening gezet onder een tweejarig contract bij Cercle Brugge. Dat meldt De Vereniging zelf via de officiële kanalen.

"We zijn erg blij met de komst van Rudi Cossey", zegt sportief directeur François Vitali. "Rudi beschikt over heel wat ervaring en won zowel als speler en als assistent-trainer al verschillende titels. Rudi is dus een belangrijke versterking voor ons project."

Cercle-staf
Cercle Brugge komt daarnaast met nog extra nieuws uit de technische staf. Zo werden de contracten van assistent-trainer José Jeunechamps, psyhical coach Jeannot Akakpo en keeperstrainer Dany Verlinden verlengd.

Zij zullen de staf vormen van de nieuwe trainer van Cercle Brugge. Wie dat wordt, is nog niet bekend. Al geeft Cercle Brugge wel mee dat de bekendmaking daarvan volgt op woensdag 19 juni.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws