OFFICIEEL: Swinkels is op zijn 34e nog niet versleten en tekent bij

OFFICIEEL: Swinkels is op zijn 34e nog niet versleten en tekent bij

13-06-2019 18:15

KV Mechelen had donderdag goed nieuws te melden. Malinwa kon meedelen dat Arjen Swinkels (34) nog een extra jaartje in het AFAS-stadion actief zal zijn. 

Afgelopen zomer haalde KV Mechelen Swinkels op bij Beerschot. De Nederlander dwong mee promotie af naar de Jupiler Pro League en won met KV Mechelen de Beker van België. Ondanks dat Mechelen van beide prestaties door de zaak Propere Handen waarschijnlijk niet mag profiteren blijft Swinkels rood en geel trouw. 

"Ik heb vorig seizoen een fantastisch jaar gekend bij een fantastische club met fantastische supporters. Als je dan kan verlengen, moet je dat gewoon doen", reageert Swinkels op de website van KV Mechelen.

Voor de Nederlander is nu nog even afwachten in welke reeks hij volgend seizoen speelt.  "Het is natuurlijk afwachten wat er nog staat te gebeuren. We gaan van 1A uit, maar als je in het slechtste geval toch opnieuw in 1B zou spelen dan zal die warmte en dat gevulde stadion er toch gewoon weer zijn. Uiteindelijk voetbal je niet alleen voor jezelf op dat veld, maar wil je spelen in een omgeving die voetbal uitademt. Dat is hier altijd het geval."