Martinez denkt aan wissel tegen Schotland: Die positie is zeer veeleisend

Martinez denkt aan wissel tegen Schotland: "Die positie is zeer veeleisend"

Gepubliceerd: zondag 9 juni 2019 om 15:13zo 09-06-2019 om 15:13

De Rode Duivels hadden zaterdag zoals verwacht geen kind aan Kazachstan: 3-0. Timothy Castagne betaalde het vertrouwen van bondscoach Roberto Martinez terug met een goal. Ondanks zijn goede optreden maakt Castagne dinsdag tegen Schotland mogelijk weer plaats voor eerste keus Thomas Meunier.

Martinez hintte na afloop op een wissel. "Ik koos voor Timothy Castagne omdat het hier twee wedstrijden betreft. Dinsdag spelen we nog tegen Schotland en die positie op de flank in het middenveld is heel veeleisend. Castagne deed het heel goed op training. Meunier had een lastig einde van het seizoen. Hij komt voor dinsdag zeker in aanmerking om aan de wedstrijd te beginnen", citeert Het Nieuwsblad onze keuzeheer.

Na een overtuigende 9 op 9 wil Martinez nog niet spreken van een gemakkelijke kwalificatie. "Negen op negen te gemakkelijk? Dat zou ik niet zeggen", aldus de Spanjaard. "Het is omdat we het gewoon goed doen. Correct. We moeten gewoon genieten van de overwinningen, niet altijd zitten zeuren over zwakke tegenstander. We worden ook beter door deze wedstrijden. Het was niet zo evident als het leek", besluit Martinez.

Poll

Wie moet dinsdag starten?

(187 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws