Hazard moet de nieuwe Ronaldo worden: 'Rode Duivel erft rugnummer 7 in Madrid'

Hazard moet de nieuwe Ronaldo worden: 'Rode Duivel erft rugnummer 7 in Madrid'

07-06-2019 16:35
7

Het is slechts een kwestie van tijd voor Eden Hazard officieel voorgesteld wordt bij Real Madrid. Zowel op persoonlijk vlak als op clubniveau zijn de onderhandelingen alvast afgerond. Op sociale media verschijnen nu al foto's van het nieuwe tenue van Hazard.

De foto's die op het internet circuleren, zijn genomen op de luchthaven van ... Barcelona, of all places. Daar zijn in een voetbalwinkel enkele shirt van Real te koop, mét dat van Hazard er al bij. Op die specifieke truitjes krijgt de Rode Duivel alvast het rugnummer zeven. Of dat ook officieel het geval zal zijn, is natuurlijk nog even afwachten.

Maar de kans lijkt reëel dat Hazard straks in de voetsporen van Cristiano Ronaldo treedt, die ook met het nummer zeven actief was bij Real. Dat cijfer legde de Portugees hoegenaamd geen windeieren ... Het mag duidelijk zijn: Real denkt met Hazard, een jaar na datum, eindelijk een opvolger gevonden te hebben voor CR7. Het afgelopen seizoen voetbalde de jonge Mariano met nummer zeven, maar veel potten brak hij niet.