OFFICIEEL: Bayern München bevestigt het vertrek van James

OFFICIEEL: Bayern München bevestigt het vertrek van James

Gepubliceerd: woensdag 5 juni 2019 om 13:00wo 05-06-2019 om 13:00

FC Bayern München heeft het vertrek van James Rodriguez bevestigd. Der Rekordmeister licht de koopoptie in het huurcontract niet, waardoor hij vanaf 30 juni 2019 weer speler van Real Madrid is.

"Ik bedank James namens FC Bayern München voor twee succesvolle jaren. We hebben samen met hem twee keer de Duitse landstitel binnengehaald en de DFB-Pokal gewonnen. Bovendien hebben we in het vorige seizoen met hem de halve finale van de Champions League bereikt. In al deze successen heeft James een belangrijke bijdrage geleverd", aldus Karl-Heinz Rummenige in een verklaring. "We wensen James het beste in de toekomst."

James zelf uit zijn dankbaar richting de club en de fans. "Het waren voor mij twee onvergetelijke jaren in Múnchen en ik heb me hier altijd heel goed gevoeld. Ik neem de beste herinneringen met me mee en wens FC Bayern het beste voor de toekomst."

De 27-jarige James kwam in het shirt van Bayern München tot 67 competitiewedstrijden, waarin hij vijftien keer scoorde en twintig assists gaf.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws