'Antwerp houdt rekening met vertrek Bolat en informeert alvast naar Butez'

'Antwerp houdt rekening met vertrek Bolat en informeert alvast naar Butez'

Gepubliceerd: zaterdag 25 mei 2019 om 11:00za 25-05-2019 om 11:00

Royal Antwerp FC maakt zich op voor de barragematch tegen Charleroi, maar achter de schermen is er beweging op transfervlak. Antwerp sluit niet uit dat Sinan Bolat de club verlaat en daarom informeerde The Great Old al naar Royal Excel Moeskroen-keeper Jean Butez. Dat weet Het Laatste Nieuws.

Volgens de krant is er beweging rondom om Bolat. De 30-jarige sluitpost zou na een prachtig jaar de interesse hebben gewekt van de Spaanse eersteklassers Real Valladolid en Leganés. Naar verluidt hebben zijn nog geen concrete stappen gezet, maar wordt Bolat wel in de gaten gehouden. Sinds Bolat tijdens het afgelopen seizoen liefst zes keer de eerste doelman van de Turkse nationale ploeg was, staat hij ook in zijn geboorteland bij meerdere clubs op de shortlist.

In afwachting van serieuze aanbiedingen, heeft Antwerp al wel contact opgenomen met Moeskroen om te informeren naar de vraagprijs van Butez. Paul Allaerts, algemeen directeur van de Henegouwers, bevestigde aan Het Laatste Nieuws dat er contact is geweest. Bij dat ene gesprek is het voorlopig gebleven. Club Brugge en Standard zijn ook nog altijd in de race voor de 23-jarige Fransman.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws