'Broos stevig onder druk bij KV Oostende, Devroe gelinkt aan zijn ex-club'

'Broos stevig onder druk bij KV Oostende, Devroe gelinkt aan zijn ex-club'

29-04-2019 07:15
6

Hugo Broos is momenteel interim-coach en sportief directeur bij KV Oostende. De vraag rijst of hij dat laatste wel zal blijven. Zo zijn er bij de kustploeg heel wat twijfels over de veteraan.

Volgens Het Nieuwsblad begint men bij KVO wat te twijfelen over de rol van Broos als sportief directeur van de club. Zijn netwerk zou niet al te groot zijn en ook sommige transfers (zoals Ondoa en Guri) waren niet meteen voltreffers. Daarnaast geeft het dagblad ook aan dat Broos zich meer trainer lijkt te voelen.

Broos staat daardoor stevig onder druk bij de kustploeg, dat al nagedacht heeft over een eventuele opvolger. Onder andere Luc Devroe (afgelopen weekend nog aanwezig bij KV Oostende) werd naar voren geschoven om het roer weer over te nemen als sportief directeur van de club.

Devroe kan aan de slag als makelaar bij Patrick De Koster, de manager van Kevin De Bruyne, maar zou dus ook terug sportief directeur kunnen worden. Naast KVO denkt ook Roeselare aan de ex-sportief directeur van RSC Anderlecht.