Castagne stoot door naar Italiaanse bekerfinale na overwinning tegen Mirallas

25-04-2019 22:58
1

Timothy Castagne mag zich opmaken om met Atalanta Bergamo de Italiaanse bekerfinale te spelen. De Rode Duivel en zijn ploegmaats wonnen de terugwedstrijd in de halve finale tegen het Fiorentina van Kevin Mirallas met 2-1.

De heenwedstrijd in Firenze eindigde op 3-3, waardoor Atalanta doorstoot naar de finale tegen Lazio, dat zich woensdagavond kwalificeerde ten koste van AC Milan. Fiorentina, met Mirallas 88 minuten op het veld, kwam nochtans vroeg in de wedstrijd op voorsprong via Luis Muriel.

Atalanta liet zich echter niet kennen en halfweg de eerste helft kwam de club van Castagne op gelijke hoogte. Josip Ilicic scoorde de gelijkmaker vanop de penaltystip. Na de rust kon Atalanta het laken naar zich toetrekken via Papu Gomez. Castagne mocht de hele wedstrijd afhaspelen.

Dankzij deze overwinning mag Castagne zich opmaken voor de bekerfinale tegen Lazio. De Romeinen wonnen woensdagavond van AC Milan met 0-1 dankzij een goal van Joaquin Correa.