Bölöni spuwt zijn gal over de Pro League: Ik begrijp daar niets van

Bölöni spuwt zijn gal over de Pro League: "Ik begrijp daar niets van"

Gepubliceerd: woensdag 24 april 2019 om 18:00wo 24-04-2019 om 18:00

Laatste update: woensdag 24 april 2019 om 18:07wo 24-04-2019 om 18:07

Laszlo Bölöni is bezig aan een uitstekende periode bij Antwerp, maar toch is de Roemeen niet helemaal tevreden. Vooral de matchkalender voor Play-Off 1 moet het ontgelden. Antwerp moet vrijdag namelijk spelen tegen Standard en heeft zo drie rustdagen minder dan de tegenstander.

"Die kalender is toch een probleem", vertelt hij bij Gazet Van Antwerpen. "Ik begrijp niet hoe er zo'n groot verschil kan zijn tussen twee clubs die tegen elkaar spelen. Waarom hadden wij zaterdag niet kunnen spelen in plaats van maandag? Dan was er toch geen match? Ja, wij hebben in deze Play-Offs ook al eens voordeel gehaald uit de kalender, maar dat wil niet zeggen dat het normaal is. Het gaat hier niet om Antwerp, maar om de programmatie in het algemeen. Ik begrijp er niks van."

Antwerp kan Standard nog het vuur aan de schenen leggen. "Op zich is dat al mooi, dat we hen als een concurrent mogen beschouwen. De motivatie is aanwezig. Maar het zullen weer de kleine dingen zijn die over winst of verlies gaan beslissen. Tussen de zes clubs in Play-Off 1, zelfs Genk incluis, is het verschil best klein. Máár: de laatste stap richting de top, die wij nu moeten zetten, is altijd het moeilijkst."

Poll

Heeft Bölöni gelijk?

(519 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws