Grap of steekje richting Courtois? Mignolet zet toepasselijke foto op Instagram

Grap of steekje richting Courtois? Mignolet zet toepasselijke foto op Instagram

Gepubliceerd: zaterdag 23 maart 2019 om 10:20za 23-03-2019 om 10:20

Thibaut Courtois ging afgelopen donderdag gruwelijk in de fout bij de Russische tegengoal (1-1). Gelukkig was er weer een ijzerksterke Eden Hazard om de blunder van onze nationale nummer één uit te wissen. In de groep zal Courtois vast nog worden herinnerd worden aan zijn fout. Concurrent Simon Mignolet deed dat alvast bewust of onbewust.

De Rode Duivels stonden vrijdag weer op het veld om zich voor te bereiden op de uitmatch tegen Cyprus, die zondag op het programma staat. Ook de doelmannen verschenen op het veld. Na afloop van de trainingsessie plaatste Mignolet een toepasselijke foto op zijn Instagram-account. ''Footwork'', schreef Mignolet bij een foto van hem en Courtois. Lacht de reservedoelman hier met de fout van Courtois?

Eden Hazard maakte op kenmerkende wijze al wel een directe opmerking over het veelbesproken moment. "Ik denk dat hij wat te veel naar video's van mij gekeken heeft. Hij probeert te dribbelen zoals ik, maar dat gaat niet", grapte Hazard. Courtois kreeg daarnaast veel woorden van steun.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Footwork👣💪🏻🇧🇪

Een bericht gedeeld door Simon Mignolet (@22mignolet22) op

Lees ook: Persoonlijke reden en schouderblessure zorgen voor extra afhakers bij de Duivels

Plaats een reactie

w-b forever +2005
zaterdag 23 maart 2019 om 13:00
Lijkt me eerder een steekje onder water.
Vind ik leuk
firedwarf +4190
zaterdag 23 maart 2019 om 13:29
kzou mignolet zijnde ma zwijgen, de compilatie van zijn blunders is 5 keer zo lang als die van courtois :D
Vind ik leuk
dethklok28 +5704
zaterdag 23 maart 2019 om 14:38
Bij de nationale ploeg heeft Mignolet wel nog niet geblunderd. En de blunders die hij maakte zijn meestal fouten zoals Courtois deed bij Ajax. Bij Courtois was dat nu 1 keer. Mignolet heeft dat wel meer voorgehad.

1 kanttekening is wel dat Mignolet in die periode een veel slechtere verdediging voor zich had dan Courtois bij de Duivels, Madrid en zelfs Chelsea had. Ben ervan overtuigd dat met de huidige Liverpool verdediging Mignolet een pak zekerder lijkt.

Nu Mignolet moet wel niet doen alsof hij een echt voetballende keeper is. Want zijn uitvoetballen is ook niet echt een sterk punt.
Maar dit moet kunnen. Courtois geeft genoeg steken naar Mignolet.

En off topic. Ook ter stegen heeft een veel langere compilatie met flaters. Net als De Gea, Buffon etc...

On topic. Courtois is de verdiende eerste keeper (al ben ik nog steeds ontevreden hoe Mignolet zijn plek heeft moeten afgeven) hij is de betere. Maar zou Courtois nu toch in onbelangrijke wedstrijden toch zijn rust gunnen. (Vriendschappelijk of zoals op WK tegen Engeland) zelfs als hij wil spelen. Hij kan ook rust gebruiken. Tot aan EK zou ik Mignolet die wedstrijden gunnen. Na het EK zou Casteels bij mij naar plek 2 gaan. Mignolet dan naar plek 3. (Zoals het op dit moment gaat)
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws