Grap of steekje richting Courtois? Mignolet zet toepasselijke foto op Instagram

Grap of steekje richting Courtois? Mignolet zet toepasselijke foto op Instagram

Gepubliceerd: zaterdag 23 maart 2019 om 10:20za 23-03-2019 om 10:20

Thibaut Courtois ging afgelopen donderdag gruwelijk in de fout bij de Russische tegengoal (1-1). Gelukkig was er weer een ijzerksterke Eden Hazard om de blunder van onze nationale nummer één uit te wissen. In de groep zal Courtois vast nog worden herinnerd worden aan zijn fout. Concurrent Simon Mignolet deed dat alvast bewust of onbewust.

De Rode Duivels stonden vrijdag weer op het veld om zich voor te bereiden op de uitmatch tegen Cyprus, die zondag op het programma staat. Ook de doelmannen verschenen op het veld. Na afloop van de trainingsessie plaatste Mignolet een toepasselijke foto op zijn Instagram-account. ''Footwork'', schreef Mignolet bij een foto van hem en Courtois. Lacht de reservedoelman hier met de fout van Courtois?

Eden Hazard maakte op kenmerkende wijze al wel een directe opmerking over het veelbesproken moment. "Ik denk dat hij wat te veel naar video's van mij gekeken heeft. Hij probeert te dribbelen zoals ik, maar dat gaat niet", grapte Hazard. Courtois kreeg daarnaast veel woorden van steun.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Footwork👣đŸ’ȘđŸ»đŸ‡§đŸ‡Ș

Een bericht gedeeld door Simon Mignolet (@22mignolet22) op

Lees ook: Persoonlijke reden en schouderblessure zorgen voor extra afhakers bij de Duivels

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws