BILD: 'Absoluut doemscenario dreigt voor geblesseerde Robben'

BILD: 'Absoluut doemscenario dreigt voor geblesseerde Robben'

Gepubliceerd: donderdag 21 maart 2019 om 12:45do 21-03-2019 om 12:45

Het herstel van Arjen Robben schiet maar niet op. BILD schrijft donderdag dat de 35-jarige vleugelaanvaller van Bayern München nog altijd veel last heeft van zijn heup en lies. Inmiddels rijst de vraag of Robben überhaupt nog in actie gaat komen voor zijn club. 

Eerder dit seizoen werd bekend dat de voormalig captain van het Nederlands elftal aan zijn laatste seizoen in dienst van Der Rekordmeister bezig is. Het contract van Robben wordt niet verlengd. Al sinds eind november is de linkspoot niet meer in actie gekomen. Hij kwakkelt met diverse kleine blessures. 

BILD weet dat de revalidatie van Robben zéér moeizaam verloopt. Telkens wanneer de routinier gas geeft en dichtbij een rentree denkt te zijn, krijgt hij te maken met een terugval. Klachten aan heup en lies blijven een probleem. 'Hoe harder hij traint, hoe erger het wordt', schrijft de boulevardkrant. 

Helemaal niet meer in actie komen voor de kampioen van Duitsland is een doemscenario voor Robben. BILD meldt dat hij momenteel alles op alles zet om in ieder geval op 6 april, tijdens de kraker tegen Borussia Dortmund, minuten te kunnen maken. Het wordt hoe dan ook een race tegen de klok. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws