'Coucke en Kompany hebben topmeeting, gesprek over samenwerking met BX Brussels'

'Coucke en Kompany hebben "topmeeting", gesprek over samenwerking met BX Brussels'

Gepubliceerd: woensdag 20 maart 2019 om 15:17wo 20-03-2019 om 15:17

RSC Anderlecht probeert steeds vaker ex-spelers met het DNA van paars-wit in te zetten. Zij krijgen ook een stem in het beleid van de club. Ook Vincent Kompany hoort daarbij.

De ex-speler van Anderlecht sprak in het verleden al met voorzitter Marc Coucke. Dat gebeurde ook eerder deze week opnieuw. Zo noemde Marc Coucke het op zijn Instagram "een topmeeting".

Eén van de gespreksonderwerpen tijdens die meeting was BX Brussels, een voetbalploeg en sociaal project van Kompany die zich inzet op de Brusselse jeugd. Volgens Het Laatste Nieuws willen Anderlecht en BX Brussels bekijken hoe ze daarin elkaar kunnen ondersteunen.

"IJveren voor voetbal als bindmiddel van alle generaties en culturen in Brussel", gaf Coucke nog mee. Het zou gaan om verkennende gesprekken. Een doorbraak wordt pas begin juni verwacht.

Plaats een reactie

Mike1208 +495
woensdag 20 maart 2019 om 15:34
Coucke zou beter een degelijke ploeg bouwen ipv hem met allerlij rand zaken bezig te houden.
Vind ik leuk
woensdag 20 maart 2019 om 15:43
Coucke moet niet bezig zijn met een goede ploeg te bouwen maar met het beleid van zijn club maw dit jaar heb je zoveel miljoen ter beschikking zorg ervoor dat je de juiste spelers aantrekt zal ik me bezig houden met de werking.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws