Trebel verrast vriend en vijand: 'Fransman wil Anderlecht verlaten na dit seizoen'

Trebel verrast vriend en vijand: 'Fransman wil Anderlecht verlaten na dit seizoen'

Gepubliceerd: vrijdag 15 maart 2019 om 11:18vr 15-03-2019 om 11:18

RSC Anderlecht hoopt tegen Play-Off 1 Adrien Trebel te recupereren. De Fransman is al ruim vijf maanden buiten strijd, waardoor hij zich wel nog wil bewijzen dit seizoen. Volgens Het Laatste Nieuws wil Trebel voor een transfer spelen.

De krant meldt dat Trebel komende zomer weg wil bij Anderlecht. Best opvallend: aangezien de Fransman vorig jaar nog een sterk verbeterd contract tekende bij paars-wit. Zo zou hij in de clinch liggen met zowel Fred Rutten als het bestuur van de club.

'Het incident in de oefenwedstrijd tegen Heidenheim op de winterstage (Rutten liet Trebel tegen diens wil opdraven, met een knieblessure tot gevolg) heeft de relatie tussen de twee onherstelbare schade toegebracht. Zelfs als hij topfit is, heeft Trebel geen enkele garantie dat Rutten hem zal gebruiken in Play-off 1', klinkt het.

Relatie met Bayat
Ook met de clubleiding van Anderlecht is de relatie vertroebeld. 'Het probleem met het bestuur ligt dan weer aan zijn makelaar met Mogi Bayat. Het feit dat Trebel zijn gecontesteerde vriend met zich meebracht om de wedstrijd tegen Eupen bij te wonen vanop de eretribune, werd door het bestuur van Anderlecht gezien als een rechtstreekse provocatie', besluit het dagblad.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws