Verheyen niet blij na redding: ''Zonder versterking zijn we volgend jaar Lokeren''

Verheyen niet blij na redding: ''Zonder versterking zijn we volgend jaar Lokeren''

03-03-2019 11:45 Laatste update: 12:28
4

KV Oostende speelt volgend seizoen opnieuw in de Jupiler Pro League. Na het 1-1 gelijkspel tegen Waasland-Beveren was KVO gered, maar Gert Verheyen ging niet voorop in de polonaise. De trainer van Oostende waarschuwde zijn bestuur al met het oog op vorig jaar.

Zijn debuutjaar als trainer op het hoogste niveau had Verheyen zich mogelijk anders voorgesteld. "We zijn wel gered, maar daar ga ik me niet blij over maken. Ik kijk enkel naar de prestatie van mijn ploeg en die was niet goed genoeg, of zelfs slecht. Tegen Waasland-Beveren zakken we weer zwaar door het ijs en dat zou niet mogen”, aldus Verheyen bij Sporza.

"Of ik kwaad ben? Ik ben vooral heel teleurgesteld. Het komt ook niet uit de lucht gevallen. Op training zien we dit niveau ook te vaak en na een tijdje heb je het wel gehad. We hebben nu weer niet gewonnen en weer een voorsprong weg gegeven."

Versterking voor Oostende
Verheyen is duidelijk. Volgend seizoen moet er versterking bijkomen. Anders is Oostende volgens hem een vogel voor de kat. "Het is duidelijk dat er volgend seizoen iets moet veranderen. Er moeten 4 tot 5 versterkingen bijkomen, die een meerwaarde zijn voor de ploeg. Anders zijn we volgend jaar Lokeren."

Lees ookVoetbal op zondag: Het mirakel van Daknam en Gent heeft alles in eigen handen