OPSTELLING: Leko vervangt enkel Dennis voor de derby, Wesley op tijd fit

OPSTELLING: Leko vervangt enkel Dennis voor de derby, Wesley op tijd fit

Gepubliceerd: zondag 10 februari 2019 om 13:30zo 10-02-2019 om 13:30

De derby Cercle Brugge-Club Brugge staat op het programma op speeldag 25. Club Brugge gaan puntenverlies meer veroorloven met het oog op de titelstrijd. Cercle hoopt zijn slechte vorm om te draaien.

Cercle Brugge zit met een 1 op 15 in een absolute vormdip. Afgelopen speeldag werd er met 3-2 verloren op het veld van Zulte Waregem. Palun kreeg twee keer geel en Sylla zorgde vijf minuten voor tijd voor een domper voor Cercle.

Coach Ivan Leko kan nog steeds niet beschikken over Arnaut Groeneveld. Gelukkig voor Leko is Wesley Moraes wel op tijd fit geraakt voor de stadsderby. Wesley krijgt voorin Siebe Schrijvers naast zich. Clinton Mata vervangt de geschorste Emmanuel Dennis, waardoor Krepin Diatta naar de linkerflank verhuist. Club Brugge speelde vorige speeldag 1-1 gelijk in een beladen topper tegen KAA Gent.

Eerder op het seizoen wist Blauw-Zwart de Brugse derby met gemak te winnen. Het werd 4-0 in het eigen Jan Breydelstadion. Cercle kon al zes wedstrijden niet winnen van Club. Een laatste overwinning dateert al van 31 oktober 2013. Toen werd het 2-0 voor Cercle.

Poll

Wie gaat winnen?

(139 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws