'Chelsea krijgt transferverzoek van vleugelaanvaller die naar Bayern wil gaan'

'Chelsea krijgt transferverzoek van vleugelaanvaller die naar Bayern wil gaan'

27-01-2019 09:30

Callum Hudson-Odoi heeft volgens Sky Sports druk gezet op Chelsea door een transferverzoek bij de club in te dienen. De 18-jarige vleugelflitser van The Blues wil daarmee graag een overstap naar Bayern München bewerkstelligen.

Bayern is al langer geïnteresseerd in Hudson-Odoi, zo schrijft Sky Sports, maar een bod van 35 miljoen pond op de Engelsman werd voorlopig niet beantwoord door Chelsea. Daarop heeft Hudson-Odoi besloten om zelf een transferverzoek in te dienen bij zijn club, waardoor hij zijn kansen op een transfer naar Bayern hoopt te vergroten.

De Engelsman heeft geweigerd een nieuw contract te tekenen op Stamford Bridge omdat hij denkt dat zijn toekomst er in Duitsland veel beter uit zou zien. Hudson-Odoi wijst daarbij op landgenoten als Jadon Sancho en Reiss Nelson, die op jonge leeftijd naar Duitsland vertrokken en daar veel profijt van hebben gehad. Daarnaast denkt hij dat zijn kans op speeltijd in Londen gering is, aangezien hij tot dusverre maar tot veertien optredens voor Chelsea kwam.