'JPL-smaakmaker faalde voor zijn medische testen bij Club Brugge'

'JPL-smaakmaker faalde voor zijn medische testen bij Club Brugge'

18-01-2019 09:47
6

Victor Osimhen maakt indruk bij Sporting Charleroi. De 20-jarige aanvaller was dit seizoen al goed voor acht doelpunten. Afgelopen zomer legde hij nog medische testen af bij Club Brugge, maar die tests waren bizar genoeg onvoldoende.

"Ik wou bij Club Brugge tekenen toen ik er mijn medische testen afleggen. Maar uiteindelijk zeiden ze toch 'neen' en dat heb ik aanvaard", opent Osimhen bij La Capitale. "Maar ik denk dat ik hen wel van dienst had kunnen zijn als ik er getekend had. Maar het heeft geen zin daar te lang bij stil te staan."

Osimhen heeft nog geen flauw idee wat de toekomst zal brengen. "Club Brugge is één van de grootste clubs van België en ik denk dat elke speler zielsgelukkig zou zijn om er te spelen. Maar je kan de toekomst niet voorspellen."

Tweede keer, goede keer?
Een transfer naar Club Brugge lijkt echter niet voor meteen. "Ik denk op dit moment niet dat een transfer naar Club een goede stap zou zijn in mijn carrière. Ze hebben veel aanvallers. En zowel voor mij als mijn familie is het belangrijk dat ik me goed voel bij mijn club, dat ik speel en dat ik me belangrijk voel."

No Poll