Robben: Als dat niet gebeurt, zou het zomaar eens voorbij kunnen zijn

Robben: "Als dat niet gebeurt, zou het zomaar eens voorbij kunnen zijn"

10-12-2018 12:29

Arjen Robben is er nog niet uit: keert hij terug naar FC Groningen of PSV, vervolgt hij zijn carrière in het buitenland of stopt hij er helemaal mee? Aan zijn oude clubs zegt de routinier (34) niets te kunnen beloven.

Robben werd vorige week door BILD gelinkt aan een terugkeer naar Groningen of PSV. Hij vindt het logisch dat er gespeculeerd wordt. "De boodschap dat ik in München stop, is ook doorgedrongen in Groningen. Maar ik heb altijd gezegd dat ik niets kan beloven", verklaart Robben aan Kicker. "Als je iets belooft, moet je je daar aan houden. Daarom zeg ik: het contact met Groningen is er altijd geweest en dat zal zo blijven. In welke vorm dan ook."

De aanvaller wacht nu op het optimale aanbod. "We kijken en wachten de verschillende mogelijkheden af. Als er een aanbod komt waar ik echt honderd procent van overtuigd ben, dan zal ik blijven voetballen. Als dat niet gebeurt, dan zou het zomaar eens voorbij kunnen zijn." Een lucratief aanbod uit China wijst Robben bij voorbaat af. "Ik heb een gezin met drie kinderen; we moeten ook gelukkig zijn. Dat zal niet het geval zijn in China of het Midden-Oosten."