'Valencia wil door met Yaremchuk, maar kan lage vraagprijs Club Brugge niet betalen'

10 mei om 23:30

Waar de toekomst van Roman Yaremchuk ligt, blijft onzeker. De Oekraïense spits hoopte langer in Valencia te kunnen blijven, maar de Spaanse club heeft niet genoeg geld om Yaremchuk ook definitief in te lijven.

Dat weet men bij het Spaanse El Gol Digital. Valencia onderhandelde de voorbije dagen met Club Brugge over een definitieve transfer van Yaremchuk. Blauw-Zwart werkte ook mee en vroeg amper vier miljoen euro voor Yaremchuk, waar men zelf zeventien miljoen euro voor betaalde. Tot een transfer komt het echter niet.

Ook de lage prijs van vier miljoen euro blijkt teveel voor het financieel noodlijdende Valencia, dat na het seizoen afscheid zal nemen van Yaremchuk, die dit seizoen vier keer wist te scoren in 26 partijen voor de Spaanse club.

Het blijft daardoor onduidelijk waar de toekomst van Yaremchuk, al zit een terugkeer naar Club Brugge er niet aan te komen. Hij zal de komende weken nog op zoek moeten gaan naar een nieuwe club.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.