De Bruyne sluit transfer naar Saudi-Arabië niet uit

De Bruyne sluit Saudi-Arabië niet uit: “Voor dat bedrag 15 jaar moeten voetballen”

4 juni om 14:33
Laatste update: 4 juni om 15:52

Saudi-Arabië zit al langere tijd achter de handtekening van Kevin De Bruyne aan. De Rode Duivel heeft nu zelf bij Het Laatste Nieuws gereageerd op de mogelijkheid om van Manchester City naar Saoedi-Arabië te trekken.

De Bruyne geeft aan dat een transfer naar Saudi-Arabië niet alleen voor hem interessant kan zijn. “Voor Michèle is een exotisch avontuur oké. Het zijn ook gesprekken die we steeds meer voeren als familie”, geeft De Bruyne aan.

De Bruyne geeft aan dat hij een lucratieve transfer van Manchester City naar Saoedi-Arabië niet uitsluit. “Op mijn leeftijd moet je voor alles openstaan. Je praat over ongelooflijke bedragen in wat misschien het einde van mijn carrière zal zijn. Soms moet je daarbij stilstaan”, aldus De Bruyne.

De Bruyne blikt tot slot vooruit op een mogelijke transfer naar Saoedi-Arabië. “Als ik daar twee jaar ga spelen, zal ik een ongelooflijk bedrag kunnen verdienen. Daarvoor heb ik 15 jaar moeten voetballen. Misschien kom ik zelfs nog niet aan dat bedrag. Dan moet je toch eens stilstaan bij wat dat daarna kan betekenen”, besluit De Bruyne.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.