Mourinho heeft Fellaini hoog zitten: ''Krijgt eindelijk krediet die hij verdient''

Mourinho heeft Fellaini hoog zitten: ''Krijgt eindelijk krediet die hij verdient''

30-11-2018 13:00
2

Manchester United stevende deze week in eigen huis af op een blamerende 0-0 remise tegen het Zwitserse Young Boys Bern. Marouane Fellaini schoot United in blessuretijd alsnog naar de volgende ronde van de Champions League. Coach José Mourinho is andermaal heel blij met de Rode Duivel.

Mourinho, die dinsdag uit zijn dak ging, liet dat vrijdag nog maar eens duidelijk blijken op de persconferentie. ''Hij krijgt eindelijk het krediet dat hij verdient. Iedereen weet wat voor type voetballer Fellaini is en wat hij ons team kan bijbrengen. Hij heeft vaak belangrijke doelpunten gescoord op belangrijke momenten. Die goals hebben ons veel overwinningen en punten opgeleverd'', klonk het.

De Portugees in Fellaini ook dankbaar, omdat het laatste groepsduel met Valencia nu niet meer dan een formaliteit is. Waardoor we ons in december volledig kunnen focussen op de Premier League. We hebben punten nodig, we willen plaatsen winnen in het klassement. De kloof met de top vier moet kleiner worden, we willen die plaatsen ruiken.

Lees ook: Doelpunt Fellaini doet Spanjaarden roepen om VAR: ''Nog meer kwaad''