Anderlecht gaat zich versterken, transferperiode onder Devroe nog niet uitgesloten

Anderlecht gaat zich versterken, transferperiode onder Devroe nog niet uitgesloten

24-11-2018 18:50
7

Binnenkort staat de wintertransferperiode weer voor de deur. Anderlecht zal (en moet) de transfermarkt opgaan. Het is echter druk bezig met veranderingen in het sportieve beleid. Zo is het nog maar de vraag wat de rol van Luc Devroe de komende weken en maanden wordt.

Anderlecht lijkt op zoek naar een nieuwe sportief directeur. De kans dat die er ook al voor het einde van dit jaar is, lijkt eerder klein. Het is dus nog maar de vraag of Devroe daardoor nog één transferperiode een kans krijgt.

"Of Luc Devroe de wintermercato voor zijn rekening zal nemen, kan ik nog niet op antwoorden", zegt Coucke in Het Laatste Nieuws. "Ik ben er me wel van bewust dat de komende transferperiode belangrijk is. Want ik wil me niet wegstoppen door over ‘een overgangsjaar’ te spreken. Dat bestaat niet in het voetbal."

De voorzitter van Anderlecht blijft namelijk bijzonder ambitieus. "Mijn ambitie blijft kampioen worden. Maar er zal eerst nog heel wat veranderd moeten worden. Die oefening zijn we intern zeer grondig aan het maken", zegt hij.