'Mignolet baalde deze zomer met dank aan Colombiaan'

'Mignolet baalde deze zomer met dank aan Colombiaan'

Gepubliceerd: dinsdag 20 november 2018 om 12:10di 20-11-2018 om 12:10

Simon Mignolet verslijt dit seizoen zijn broek op de bank van Liverpool. Afgelopen zomer hoopte hij dat te voorkomen, maar David Ospina gooide roet in het eten.

Mignolet voelde een paar maanden geleden de bui al hangen. Eerst moest hij onder de lat plaatsruimen voor Loris Karius. Toen de Duitser niet voldeed, trok Liverpool Alisson Becker aan. Jürgen Klopp wilde achter de Braziliaan wel minstens één ervaren keeper achter de hand houden. Karius of Mignolet kon vertrekken op uitleenbasis. Uiteindelijk was het de Duitser die naar het Turkse Besiktas trok.

Mignolet bleef achter in Napoli. Hij probeerde nochtans van club te veranderen. Tonci Martic bevestigt bij ilmionapoli dat Mignolet sprak met Napoli. "De Italiaanse topclub koos uiteindelijk voor David Ospina", stelt de makelaar van Mignolet. Dries Mertens kreeg er dus geen landgenoot bij. De dertige-jarige Ospina ligt bij Napoli in de weegschaal met de Griek Orestis Karnezis. In de Serie A speelde Ospina zeven duels, in de Champions League kwam hij vier keer in actie. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws