Robben: 'Ik weet niet of ik in mijn tien jaar hier zoiets heb meegemaakt'

Robben: 'Ik weet niet of ik in mijn tien jaar hier zoiets heb meegemaakt'

Gepubliceerd: zondag 18 november 2018 om 18:39zo 18-11-2018 om 18:39

Ook wanneer Bayern München besluit om zijn aflopende contract níet te verlengen, overweegt Arjen Robben om elders zijn carrière tóch nog te verlengen. De 34-jarige Nederlander zei dat zondag voor de camera van ARD. 

Robben is bezig aan zijn tiende seizoen in dienst van Der Rekordmeister. Duitse media verwachten dat er komende zomer een einde komt aan de samenwerking tussen de twee partijen. "Als het voorbij is met Bayern, betekent dat nog niet dat mijn carrière voorbij is", wilde de voormalig captain van Oranje daar over kwijt op de Duitse televisie.

Voorlopig focust Robben zich op de prestaties van Bayern. Die zijn met name in de Bundesliga dramatisch. De achterstand op koploper Borussia Dortmund bedraagt liefst zeven punten. "We mogen nu niet over de titel praten, omdat we gewoon niet goed genoeg zijn."

Het is een seizoen vol hectiek in de Allianz Arena. "Ik weet niet of ik dit in mijn tien jaar hier zo eerder heb meegemaakt. Het draait niet meer om voetbal, maar alleen om triviale zaken."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#GeorgeFloyd #Bundesliga #BorussiaDortmund #Dortmund #Sancho #Schalke04 #Thuram #Monchengladbach #Gladbach

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws