Klopp haalt uit: Ik kan dit net zo goed aan mijn koffiezetapparaat vertellen

  Klopp haalt uit: "Ik kan dit net zo goed aan mijn koffiezetapparaat vertellen"

  Gepubliceerd: zondag 18 november 2018 om 16:39zo 18-11-2018 om 16:39

  Jürgen Klopp is helemáál niet te spreken over de Nations League. De nieuwe vorm van interlandvoetbal zorgt ervoor dat spelers worden uitgeknepen, vindt de Liverpool-manager.

  "De spelers zijn de ziel van het voetbal en als ze niet genoeg hersteltijd krijgen, gaan ze uiteindelijk kapot", waarschuwt Klopp bij de Duitse tv-zender ZDF. "Ik kan me voorstellen dat het voor veel trainers en toeschouwers spannend is, maar voor ons als clubtrainers is het moeilijk."

  De kritiek van de Liverpool-manager is niet nieuw, want hij noemde de Nations League eerder 'de meest zinloze competitie ter wereld'. "De Nations League is een goed idee, maar doe het dan in een andere sport", aldus Klopp, die zich een roepende in de woestijn voelt. "Ik kan dit net zo goed aan mijn koffiezetapparaat vertellen."

  De Nations League is de Rode Duivels al in elk geval gunstig gezind. Bij een gelijkspel in Zwitserland wint de ploeg van bondscoach Roberto Martinez de groep. Het beslissende duel begint zondag om 20.45 uur.

  Lees meer over:België

  Plaats een reactie

  Vlad +2722
  zondag 18 november 2018 om 16:49
  Koffiezet is sympathieker....
  Vind ik leuk
  DieterW +488
  zondag 18 november 2018 om 17:22
  Voor de landen vind ik dit zeker niet zinloos, als dat extra geld dan ook goed geïnvesteerd word natuurlijk. Een beetje kortzichtig van Klopp, Engeland heeft 2 bekercompetities, 20 ploegen. 1 bekercompetitie en 18 ploegen? Dat zijn ook al wat matchen minder.
  Vind ik leuk
  Heppen1J +171
  zondag 18 november 2018 om 19:59
  in Engeland daar komt het geld langs de waterleiding binnen
  ander landen kunnen er maar beter van worden klomp zwijg
  vuiler pruis
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws