Bob Peeters wordt niet de nieuwe trainer van Waasland-Beveren

Bob Peeters wordt niet de nieuwe trainer van Waasland-Beveren

Gepubliceerd: dinsdag 13 november 2018 om 19:03di 13-11-2018 om 19:03

Bob Peeters wordt niet de nieuwe trainer van Waasland-Beveren. De 44-jarige coach heeft beslist om zijn contract bij KVC Westerlo te verlengen tot medio 2023. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

De zoektoch van Waasland-Beveren naar een opvolger van Yannick Ferrera gaat dus gewoon verder. Peeters stond bovenaan het verlanglijstje op de Freethiel, maar besliste om niet in te gaan op het voorstel van zijn ex-ploeg. Bovendien verlengde hij zijn contract bij Westerlo tot medio 2023.

"Ik heb m’n hart gevolgd. Dit voorstel kon ik niet weigeren", vertelde de coach aan Het Laatste Nieuws. Peeters liet verder weten dat de precaire toekomst bij Waasland-Beveren (de club werd genoemd in het schandaal rond matchfixing, red.) zeker heeft meegespeeld in zijn beslissing.

"Ik heb een fantastische periode gehad bij Waasland-Beveren, maar bij Westerlo heb ik het gevoel dat ze me echt willen houden. Mijn gezin heeft mee de doorslag gegeven. Dinsdag heb ik lang gesproken met het bestuur van Westerlo en zij hebben me overtuigd", besloot Peeters.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws