UPDATE: Heeft Vanhaezebrouck genoeg gezien van zomeraankoop?

UPDATE: Heeft Vanhaezebrouck genoeg gezien van zomeraankoop?

Gepubliceerd: zondag 21 oktober 2018 om 18:20zo 21-10-2018 om 18:20

Hein Vanhaezebrouck heeft zopas zijn opstelling bekendgemaakt voor Anderlecht - Cercle Brugge. Opvallend genoeg rekent hij absoluut niet op verdediger Ognjen Vranjes.

Ook tegen Zulte Waregem was de Bosniër al niet bij, maar toen was er sprake van een lichte blessure. Vranjes liet zich echter in negatieve zin opmerken in de Europa League. Daar pakte hij een bijzonder domme rode kaart tegen Dinamo Zagreb, een match die uiteindelijk met 0-2 werd verloren.

Mogelijk heeft Vranjes, een transfer van toch drie miljoen euro, het helemaal verkorven bij Vanhaezebrouck. Ook in de reguliere competitie pakte hij dit seizoen overigens al eens rood, in de met 2-0 gewonnen partij tegen Moeskroen. De Bosnische verdediger is op zijn zachtst gezegd een risicopatiënt voor paars-wit.

Update 18u20: Hein Vanhaezebrouck kreeg op zijn persconferentie ook een vraag over Vranjes. "Hij zit niet in de selectie, maar dat heeft niets met een blessure te maken", bevestigt hij. Een reden wilde hij niet geven.

Plaats een reactie

Prpldynmt +7956
zondag 21 oktober 2018 om 14:14
Ze wisten op voorhand dat het een kaartenpakker was, maar hij is wel het type speler die ervoor gaat en net dat hebben we nodig. Op Trebel na zijn het allemaal lammetjes die wachten om geslacht te worden.
Vind ik leuk
BS90 +4576
zondag 21 oktober 2018 om 14:17
Er is nog een lijn tussen 'ervoor gaan' en als een dolle stier iedereen kapotrammen. Elke keer enorm risico om die op te stellen
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws