Verstraete over nieuwe KAA Gent-coach Thorup: “Dat zie je meteen

Verstraete over nieuwe KAA Gent-coach Thorup: “Dat zie je meteen"

Gepubliceerd: zaterdag 20 oktober 2018 om 09:16za 20-10-2018 om 09:16

KAA Gent begint een nieuw hoofdstuk met nieuwbakken coach Jess Thorup. Birger Verstraete geeft toe dat er een aanpassingsperiode nodig zal zijn, maar de middenvelder heeft wel vertrouwen in de nieuwe trainer.

"Er is een nieuwe trainer gekomen, we hebben die twee weken goed besteed om wat automatismen in de ploeg te krijgen die de coach verlangt. Het is niet evident om in zo weinig tijd alles op punt te hebben, maar ik denk dat we wel goed voorbereid zullen zijn op de match tegen Oostende”, laat Verstraete weten aan Het Laatste Nieuws.

"Je ziet vanaf de eerste dag dat hij een visie heeft. Het is duidelijk hoe hij ons wil laten spelen. Dat is alleen maar positief voor ons, want we weten perfect wat we zondag moeten doen. Elke speler op elke positie weet precies welke taken hij moet uitvoeren. Iedereen voelt dat er nieuwe moed is, iedereen begint ook terug vanaf dezelfde lijn”, aldus Verstraete.

Plaats een reactie

9000 +470
zaterdag 20 oktober 2018 om 09:25
Het zal de spelers deugd doen eindelijk eens te weten wat ze moeten doen en waar op het veld ze wel en niet verwacht worden. Het zal er eentje met vallen en opstaan worden maar ik ben positief. Ik ben geloekig!
Vind ik leuk
Chroom +658
zondag 21 oktober 2018 om 02:09
Tegen Genk was er ook een duidelijk plan waarbij zelfs de beelden van Sarpsborg -Genk als voorbeeld werden getoond maar op het veld werd de strategie niet toegepast terwijl ze duidelijk wisten wat ze moesten doen, ik ben benieuwd of ze nu wel gaan uitvoeren wat er van hun wordt gevraagd!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws