Als je Galatasaray, Besiktas of Fenerbahçe kan verslaan, dan heb je kwaliteit

"Als je Galatasaray, Besiktas of Fenerbahçe kan verslaan, dan heb je kwaliteit"

Gepubliceerd: woensdag 3 oktober 2018 om 16:11wo 03-10-2018 om 16:11

Standard Luik heeft de smaak van de zege weer kunnen proeven. Na vier nederlagen en een gelijkspel kaapten de troepen van Michel Preud'homme zondag de drie punten weg bij KV Oostende (1-3). Net op tijd, beseft de trainer.

Donderdagavond wacht immers al een nieuwe opdracht. In de Europa League komt Akhisarspor over de vloer. "Als we een rol willen spelen in deze competitie, moeten we thuis winnen", is Preud'homme overduidelijk. "Naast Sevilla kunnen de drie andere ploegen elk meespelen voor kwalificatie, maar dan moet er thuis gewonnen worden. Wij gaan in ieder geval niet rekenen."

Akhisarspor is niet de grootste naam uit Turkije, al veroverde het afgelopen seizoen wel de beker. "Als je ploegen als Galatasaray, Besiktas of Fenerbahçe kan verslaan, dan heb je kwaliteit in je groep. Het is zeker een ploeg die geen risico's neemt, maar matchen winnen doe je niet enkel met verdedigers. Josué, Regattin en Vural zijn technische spelers, terwijl het aanvalsduo een bal kan bijhouden of afkaatsen", heeft Preud'homme zijn huiswerk gemaakt.

Poll

Wint Standard van Akhisaspor?

(110 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws