KAA Gent heeft een beslissing genomen omtrent Vanderhaeghe

KAA Gent heeft een beslissing genomen omtrent Vanderhaeghe

Gepubliceerd: woensdag 19 september 2018 om 07:45wo 19-09-2018 om 07:45

De stoel van Yves Vanderhaeghe wankelt. Toch moet de trainer  van KAA Gent nog niet meteen een vertrek vrezen. Zondag wacht de altijd beladen topper tegen leider en landskampioen Club Brugge.

Dinsdagavond had Vanderhaeghe een gesprek met het bestuur van de Buffalo's, zoals wekelijks trouwens. Het Laatste Nieuws weet dat het een lang gesprek was waarbij alle partijen hun inbreng hadden. Na enkele uren overleg kwam men tot hetzelfde besluit.

Ondanks de vele geruchten blijft Vanderhaeghe trainer. Ivan De Witte en Michel Louwagie behouden het vertrouwen in hun coach, al kan de topper van zondag daar voor iets tussen zitten. Op die manier komt de voorbereiding ervan niet in het gedrang.

Een kwestie van tijd
Toch vreest het dagblad dat het slechts een kwestie van tijd is vooraleer Vanderhaeghe wordt weggestuurd. 'Dat belet niet dat Vanderhaeghe stilaan in een situatie is aanbeland waarin elke misstap onder een vergrootglas zal bekeken worden', klinkt het.

Ook Het Nieuwsblad vreest dat de topper van zondag wel eens het genadeschot kan zijn voor de Gent-trainer. 'Maar iedereen die de polsslag van de club voelt, is ervan overtuigd dat het tijdperk Vanderhaeghe een moeilijk verhaal is dat tegen zijn houdbaarheidsdatum aan loopt.'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws