Breaking news

Lang en Vanaken terug bij Club Brugge, toptalent Mbamba krijgt kans

Dan toch een oplossing voor Kara: 'Dinsdag medische testen, daarna verhuur'

Dan toch een oplossing voor Kara: 'Dinsdag medische testen, daarna verhuur'

Gepubliceerd: dinsdag 28 augustus 2018 om 07:25di 28-08-2018 om 07:25

RSC Anderlecht zoekt nog naar een extra centrale verdediger. Ondertussen zit Kara Mbodji nog bij paars-wit. Die geraakt maar niet weg. Nantes is momenteel het meest concreet, maar de deal geraakt maar niet rond.

Sinds vorige week wordt Kara aan de Franse club gelinkt. Mogi Bayat sprak de transfer tegen. De makelaar haalde zelfs uit naar een journalist. Toch meent Het Laatste Nieuws dat Nantes wel degelijk een optie was voor Kara. Toch lijkt er nog een haar in de boter te zitten. 

Volgens de krant had Kara maandag zijn medische testen moeten afleggen bij de nieuwe club van Anthony Limbombe, maar die gaan uiteindelijk niet door. 'Zijn medische tests bij Nantes waren gepland voor vandaag, maar gisteren werden ze plots geannuleerd. Waarom is niet duidelijk. Of zijn transfer nog doorgaat, is afwachten', schrijft de krant.

Knie doet moeilijk
Eerder zag Kara een overgang een transfer naar het Engelse Fulham in het water vallen. Het is een publiek geheim dat de knie van de Senegalees niet top is.

Lees ookHeeft Anderlecht groot probleem? 'Kara kan zelfs niet naar Grimbergen'

Update 28/08, 07.25: Uitstel is geen afstel. Met een dag vertraging mag Kara alsnog zijn medische testen gaan afleggen bij Nantes. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Indien de knie van Kara het houdt, dan volgt er waarschijnlijk een huurperiode met aankoopoptie. Dario Zuparic moet bij Anderlecht zijn vervanger worden. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws