'Een van de twee dure jongens blijft een optie voor Anderlecht'

'Een van de twee dure jongens blijft een optie voor Anderlecht'

Gepubliceerd: dinsdag 28 augustus 2018 om 10:10di 28-08-2018 om 10:10

Anderlecht verloor zondag de topper met 2-1 van Club Brugge. Na de match hoopte de fans van paars-wit op versterking. Volgens Het Nieuwsblad komt die er ook nog.

Een centrale verdediger staat bovenaan de verlanglijst. Bubacarr Sanneh is optie één. Bij Midtjylland zat hij dit weekend niet in de selectie. Een voorbode voor een transfer naar paars-wit? Anderlecht moet alvast diep in de buidel tasten, want de Deense club vraagt door voor de Gambiaan. Anderlecht probeert deze week alvast tot een akkoord te komen met Midtjylland.

Indien het vastleggen van Sanneh niet lukt, schakelt Anderlecht over op Prince-Desir Gouano. Ook hij kwam dit weekend niet in actie. Daar waren de fans van Amiens niet zo blij mee. Volgens 'L'Équipe deed Anderlecht al een bod van 6,5 miljoen euro op de verdediger.

Update 28/09, 09.57: Volgens Het Laatste Nieuws lopen de onderhandelingen over Bubacarr Sanneh met Midtjylland nog altijd. Het dossier van Prince-Désir Gouano is volgens de krant in de vuilbak verdwenen. Of Sanneh komt of niet, Anderlecht maakt ook nog werk van de transfer van Dario Zuparic (Rijeka). Luc Devroe wil in de komende 24 uren de transfers rond hebben. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Voor wie moet Anderlecht gaan?

Bubacarr Sanneh
39%
Prince-Desir Gouano
4%
Voor beide spelers
39%
Geen van de twee
18%
(849 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws