Beloften van Anderlecht maken brandhout van aartsrivaal Club Brugge

20-08-2018 21:26
9

Volgend week is er de topper tussen Club Brugge en RSC Anderlecht in de Jupiler Pro League. De beloften van beide ploegen hebben maandagavond al hun topmatch afgewerkt. Anderlecht won makkelijk met 4-1.

De wedstrijd kon moeilijk beter beginnen voor paars-wit. Na amper drie minuten zette Olivier Dhauholou zijn ploeg op voorsprong. De troepen van Jonas De Roeck waren fysiek sterker en konden halfweg de eerste helft de score verdubbelen via Mardochee Nzita.

Club Brugge knokte zich nadien echter terug in de wedstrijd. Osei-Berkoe maakte de aansluitingstreffer, maar kort voor de rust kon Anderlecht zijn voorsprong weer uitdiepen. Yari Verschaeren pakte uit met een stevige knal en zorgde voor de 3-1.

Na de rust behield Anderlecht de controle over de wedstrijd. De zege kwam nooit meer in gevaar voor de jongens van De Roeck. Jeremy Doku legde de 4-1 eindstand vast na mistasten in de Blauw-Zwart verdediging.