Luguber verhaal uit Nederland: Vitesse-fan verliest vinger in Zwitserland

  Luguber verhaal uit Nederland: Vitesse-fan verliest vinger in Zwitserland

  zaterdag 18 augustus 2018 om 13:48

  De Europese uitwedstrijd tegen FC Basel heeft voor een Vitesse-fan een lugubere bijsmaak gekregen, meldt De Gelderlander zaterdagmiddag. De supporter is op de tribunes van het Sankt Jakob-Park zijn vinger kwijtgeraakt.

  De supporter kwam donderdagavond voor de aftrap in aanraking met het hekwerk voor het uitvak. Zijn hand bleef daar hangen en één van zijn vingers bleef achter in het hek. Nadat zijn medesupporters de vinger uit het hek hebben verwijderd, is de man naar het plaatselijke ziekenhuis vervoerd. Daar ligt hij zaterdagmiddag nog steeds: zijn vinger is inmiddels weer aan zijn hand bevestigd, maar de man zal nog moeten wachten totdat zijn wond volledig is geheeld.

  Tot overmaat van ramp voor de supporter werd Vitesse donderdagavond in Zwitserland uit de Europa League geknikkerd. FC Basel had de heenwedstrijd in het Gelredome al gewonnen, uitgerekend door een doelpunt van Vitesse-icoon Ricky van Wolfswinkel. De return eindigde in 1-0: Albian Ajeti maakte de enige treffer van de wedstrijd, vlak nadat Jake Clarke-Salter een rode kaart had gekregen.

  Lees meer over:Europa LeagueVitesse

  Plaats een reactie

  Rune1891 +2935
  zaterdag 18 augustus 2018 om 14:15
  Ik heb zo ooit eens geluk gehad op La Louveire, na een goal in de hekkens gaan hangen, steward trok me naar beneden maar ik bleef met mijn ring hangen aan 1 van die pinnen... gans mijn vinger opengescheurd, gelukkig brak de ring op tijd of ik was ook mijn vinger kwijt... nooit nog ringen gedragen, ook nu mijn trouwring niet (In de hekkens blijven we gaan, als er zijn...)
  Vind ik leuk
  Bart Thijs +3530
  zaterdag 18 augustus 2018 om 15:41
  Hangen mensen in hekken?
  Sorry, flauw mopje!
  Als je ring erachter hangt is het snel gebeurd!
  2 oplossingen: niet in de hekken zitten OF niet trouwen ;-)
  Vind ik leuk
  Rune1891 +2935
  zaterdag 18 augustus 2018 om 16:32
  Derde oplossing, geen ringen dragen
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws