Luguber verhaal uit Nederland: Vitesse-fan verliest vinger in Zwitserland

Luguber verhaal uit Nederland: Vitesse-fan verliest vinger in Zwitserland

Gepubliceerd: zaterdag 18 augustus 2018 om 13:48za 18-08-2018 om 13:48

De Europese uitwedstrijd tegen FC Basel heeft voor een Vitesse-fan een lugubere bijsmaak gekregen, meldt De Gelderlander zaterdagmiddag. De supporter is op de tribunes van het Sankt Jakob-Park zijn vinger kwijtgeraakt.

De supporter kwam donderdagavond voor de aftrap in aanraking met het hekwerk voor het uitvak. Zijn hand bleef daar hangen en één van zijn vingers bleef achter in het hek. Nadat zijn medesupporters de vinger uit het hek hebben verwijderd, is de man naar het plaatselijke ziekenhuis vervoerd. Daar ligt hij zaterdagmiddag nog steeds: zijn vinger is inmiddels weer aan zijn hand bevestigd, maar de man zal nog moeten wachten totdat zijn wond volledig is geheeld.

Tot overmaat van ramp voor de supporter werd Vitesse donderdagavond in Zwitserland uit de Europa League geknikkerd. FC Basel had de heenwedstrijd in het Gelredome al gewonnen, uitgerekend door een doelpunt van Vitesse-icoon Ricky van Wolfswinkel. De return eindigde in 1-0: Albian Ajeti maakte de enige treffer van de wedstrijd, vlak nadat Jake Clarke-Salter een rode kaart had gekregen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws