Club Brugge vond Benavente te duur: ''Dat voelt wel prettig''

Club Brugge vond Benavente te duur: ''Dat voelt wel prettig''

Gepubliceerd: woensdag 15 augustus 2018 om 10:00wo 15-08-2018 om 10:00

Cristian Benavente behoorde vorig seizoen tot de absolute smaakmakers in de Jupiler Pro League. Het deed Club Brugge naar verluidt besluiten om naar hem te informeren, maar volgens de berichten vroeg Charleroi liefst 8 miljoen. Dat was Blauw-Zwart te gortig. Benavente legt zich er makkelijk bij neer.

"Als de club voor mij een bedrag vraagt dat weinig andere clubs kunnen betalen, dan wil dat toch zeggen dat ze tevreden over me zijn, niet? Dat voelt wel prettig", zegt Benavente in Sport/Voetbalmagazine. Benavente voelt zich bovendien gelukkig bij de Carolo's. ''Ik ben ergens waar iedereen mij waardeert. Je weet nooit wat er kan gebeuren in het voetbal, maar de ploeg gelooft in mij en het bestuur ook. Dat is het belangrijkste voor mij."

De Peruviaanse middenvelder was vorig seizoen goed voor 11 treffers in 39 officiële duels. Hij legt de lat echter hoger voor zichzelf. ''Het was de eerste keer in mijn carrière dat ik meer dan tien keer scoorde en dat is mooi voor mij, maar het doel is vooral de ploeg te helpen. Liefst door dit seizoen nog meer te scoren dan in het vorige.''

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws