OFFICIEEL: Overbodige aanvaller verlaat Lokeren en keert terug naar thuisland

OFFICIEEL: Overbodige aanvaller verlaat Lokeren en keert terug naar thuisland

Gepubliceerd: vrijdag 10 augustus 2018 om 17:12vr 10-08-2018 om 17:12

Sporting Lokeren lijkt weer afscheid te gaan nemen van een speler. Robin Söder staat op het punt om terug te keren naar zijn vaderland, zo blijkt uit bronnen in Zweden.

Volgens Sport Expressen wil IFK Göteborg de aanvaller dolgraag overnemen van de Waaslanders. Söder stond in het verleden al onder contract bij de achttienvoudige landskampioen, tot hij in 2014 een avontuur bij Esbjerg FB verkoos. Vanuit Denemarken zette hij vervolgens voet op Belgische bodem.

Lokeren haalde hem afgelopen zomer immers binnen, maar zijn passage op Daknam werd geen onverdeeld succes. Desondanks kwam Söder in 36 competitieduels tot zeven treffers. Dat bleek echter niet voldoende om Peter Maes te overtuigen, want in het huidige seizoen kwam hij nog niet in actie. Dat lijkt ook zo te gaan blijven.

Update 16.08 uur: Volgens Het Laatste Nieuws is de transfer van Söder naar IFK Göteborg helemaal in kannen en kruiken. Beide clubs zullen vrijdagavond nog de overstap officieel aankondigen.

Update 17.12 uur: Sporting Lokeren heeft de transfer bevestigd. Söder keert terug naar zijn vaderland en speelt de komende seizoenen voor IFK Göteborg.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Kan Lokeren Söder nog gebruiken?

Ja
57%
Nee
43%
(236 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws