Portugese media: ‘Deze eisen moeten nog voldaan worden voor transfer Diaby’

Portugese media: ‘Deze eisen moeten nog voldaan worden voor transfer Diaby’

Gepubliceerd: vrijdag 10 augustus 2018 om 19:00vr 10-08-2018 om 19:00

Abdoulay Diaby heeft een akkoord gevonden met Sporting Lissabon, de club waaraan hij donderdagochtend al werd gelinkt. Hij zou zelfs tekenen voor vijf seizoenen, maar dan moet Club meewerken.

Het Portugese Mais Futebol weet dat er een akkoord is met Diaby zelf, maar nog niet met Club. De voorzitter van de club hoopte dat de transfer donderdag nog geregeld zou worden, maar dat is dus niet meer gelukt.

De transfersom staat in ieder geval vast: die bedraagt ongeveer vijf miljoen euro. Club Brugge heeft zijn fiat toch nog niet gegeven. Diaby scoorde in drie seizoenen bij Club 36 goals en had een belangrijk aandeel in twee landstitels. Nu krijgt de 27-jarige aanvaller echter een unieke kans om een volgende stap te zetten. De kans dat hij blijft is nihil.

Update 10/08 om 07u15:

Het Laatste Nieuws weet dat de transfer van Diaby eerstdaags helemaal afgerond wordt. De laatste punten en komma's worden vrijdag besproken tussen Club Brugge en Sporting Lissabon.

Update 10/08 om 19u00:

Abdoulay Diaby staat dicht bij een transfer naar Sporting Lissabon. De Portugese sportkrant A Bola meldt dat er nog enkele eisen voldaan moeten woorden vooraleer een transfer gefinaliseerd kan worden. De transfersom is een eerste onderhandelingspunt.

Ook de betalingstermijnen moeten nog besproken worden. Als laatste wil Club Brugge bankgaranties. Enkele plooien moeten dus nog gladgestreken worden maar een transfer lijkt alvast aanstaande voor Diaby.

Plaats een reactie

donderdag 9 augustus 2018 om 22:39
Ik zie geen reden waarom Club niet zou meewerken.
Ik denk dat Diaby dit na 36 goals wel verdiend.
Vind ik leuk
ROBSON +3929
donderdag 9 augustus 2018 om 22:48
Idd en hij is eigenlijk al maanden geen meerwaarde meer. Te vaak niet fit of transferitis. 5 miljoen is mooi,heeft club 3 jaar geleden kampioen gemaakt en betaalt zijn eigen terug met winst. Club laat hem wel gaan.
Vind ik leuk
Geertvdd +4000
vrijdag 10 augustus 2018 om 06:49
Eigenlijk is hij enkel in de laatste maanden een meerwaarde geweest. Voor de rest was het allemaal veel te weinig, vooral op tactisch vlak.
Vind ik leuk
Mckenzie +4690
vrijdag 10 augustus 2018 om 07:41
Mooie club. Mooie stad.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws