Update: ‘Standard kan sterkhouder alsnog kwijtspelen aan Italiaanse club’

Update: ‘Standard kan sterkhouder alsnog kwijtspelen aan Italiaanse club’

Gepubliceerd: woensdag 15 augustus 2018 om 20:10wo 15-08-2018 om 20:10

Er zaten tal van scouts in de tribune tijdens de wedstrijd Standard-Ajax. De transfermarkt duurt nog een tijdje dus Standard houdt zijn hart vast, want ook Uche Agbo werd bekeken.

Het Laatste Nieuws meldt dat Engelse tweedeklasser Middlesbrough zeer geïnteresseerd is in de diensten van Uche Agbo. De verdedigende middenvelder is uitgegroeid tot een sterkhouder op Sclessin en maakt indruk op de scouts.

Agbo heeft nog een contract tot medio 2021 bij Standard dus Michel Preud’homme kan een flinke duit vragen voor de middenvelder. De oefenmeester ziet in Agbo echter een belangrijke kracht en wil de middenvelder liever niet laten gaan.

Update 15/08, 20u10:

Uche Agbo is nog steeds gewild. Het Italiaanse CalcioMercato meldt dat Torino in de markt is voor de middenvelder van Standard. Agbo moet bij de Italiaanse club de vervanger worden voor de naar Chievo vertrokken Obi.

Komend weekend sluit de transferperiode in Italië dus Torino zal wel snel moeten handelen. Preud’homme en Standard zijn overigens ook niet happig op een vertrek van de verdedigende middenvelder.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws