Antwerp-doelman Bolat sluit vertrek naar Belgische topclub niet uit

Antwerp-doelman Bolat sluit vertrek naar Belgische topclub niet uit

04-08-2018 08:31
8

De toekomst van Sinan Bolat bij Antwerp is nog steeds onzeker. De Turkse doelman is een steunpilaar in het team van coach Laszlo Böloni en dat liet de oefenmeester afgelopen week nog eens uitschijnen door te zeggen dat hij wel “vijf Bolats” bij Antwerp wil.

Toch is het niet zeker dat Sinan Bolat komend seizoen actief is voor Antwerp. Enkele clubs uit Turkije zijn naar verluidt geïnteresseerd en Bolat zelf sluit een transfer binnen de Jupiler Pro League ook niet uit. Standard kan ook zijn eerste doelman verliezen. De Mexicaan Ochoa lonkt naar het buitenland. “Standard kan ik nooit uitsluiten. Het zal altijd een speciale club blijven waar ik alles meemakte, maar ook zij moeten eerst via Antwerp passeren. Ik heb nog een contract voor twee jaar”, laat Bolat weten aan Het Laatste Nieuws.

Een transfer is dus niet uitgesloten maar ook een contractverlenging ligt nog op tafel. “Een langdurig contract bij Antwerp is zeker een optie om over na te denken. Ik heb niet het gevoel dat ik écht weg wil, want ik zit hier heel goed. Een club met Luciano D’Onofrio en Paul Gheysens kan alleen maar groeien en straks één van de topploegen in België worden. Daar wil ik dan ook wel bij horen. Zeker als er nog enkele kleppers bij komen”, aldus de Turkse sluitpost van The Great Old.