'Done deal: Lokeren slaat flinke slag en troeft Club Brugge af'

'Done deal: Lokeren slaat flinke slag en troeft Club Brugge af'

03-08-2018 07:00
7

Club Brugge richtte zijn pijlen onlangs opnieuw op Djordje Jovanovic. Hij zal echter niet naar het Jan Breydelstadion trekken. Het is Sporting Lokeren dat deze Servische spits gaat aantrekken, weet Het Laatste Nieuws.

Club wilde Jovanovic als wissel op de toekomst. De bedoeling was dan ook om hem meteen terug uit te lenen aan een andere Belgische club. Jovanovic lijkt nu een kortere weg te gaan nemen. Hij legt in de loop van dinsdag al zijn medische testen af bij Lokeren. Daarna tekent hij een contract voor vier seizoenen.

Club Brugge deed eerder al een bod op Jovanovic, Standard informeerde naar hem. Zijn entourage vindt echter dat hij een kleinere stap moet zetten, aangezien hij niet eens basisspeler is bij FK Partizan. Zondag was zijn entourage ook al aanwezig op Daknam, waar Lokeren met pijnlijke 0-4 cijfers verloor van Racing Genk.

Update 18.30: Jovanovic is voorlopig nog geen speler van Lokeren. Dat laat Mich Vergauwen via Twitter weten. De journalist van Het Laatste Nieuws meldt dat de aanvaller woensdag nog verder wordt getest. Dinsdag konden blijkbaar niet alle testen worden afgelegd. Daarna lijkt niks meer een transfer in de weg te staan. 

Update 03/08 (07u00)Het Laatste Nieuws weet dat de deal afgerond is. Jovanovic tekende op Daknam een overeenkomst voor drie seizoenen plus één optie. De Waaslanders kondigen de transfer vrijdag officieel aan.