Update: Henry mag nieuwe uitdaging vergeten: club bevestigt vertrouwen in coach

Update: Henry mag nieuwe uitdaging vergeten: club bevestigt vertrouwen in coach

25-07-2018 19:42
4

Thierry Henry zal de Rode Duivels-staf zo goed als zeker verlaten. Volgens Daily Star is de Fransman op weg naar Aston Villa. De gewezen topspits zou zelfs al een mondeling akkoord bereikt hebben met de Championship-club. 

De Engelse tweedeklasser had al een tijdje een oogje op Henry, maar het wordt nu concreet. De assistent van Roberto Martinez moet de opvolger worden van Steve Bruce. Aston Villa hoopt met Henry snel weer de stap naar de Premier League te zetten.

Onlangs zette Henry zijn samenwerking met Sky Sports al stop, mogelijk was dat al een voorteken. Indien de Fransman voor Aston Villa kiest, moet de Belgische voetbalbond op zoek naar een nieuwe assistent voor de bondscoach.

Een deal is er nog niet, maar Henry gaf wel al zijn woord. Eerst wil hij meer duidelijkheid over het transferbudget en zijn salaris. Verwacht wordt dat de komende dagen een doorbraak volgt in dit dossier.

Update 25/07 om 19.42 uur: Thierry Henry zal alvast niet de nieuwe trainer van Aston Villa worden. De Engelse tweedeklasser heeft woensdagavond bevestigd dat huidige coach Steve Bruce in het zadel blijft.