Bondscoach Martinez over Hazard: Nu kan daarover gesproken worden

Bondscoach Martinez over Hazard: "Nu kan daarover gesproken worden"

15-07-2018 23:45

Gaat Eden Hazard zijn schitterende WK verzilveren met een transfer? Real Madrid en FC Barcelona zouden aan zijn mouw trekken. Voor Roberto Martinez is hij in ieder geval een heel belangrijke speler.

Hazard nam zondagmiddag het voortouw tijdens de viering. Geen verrassing voor Martinez. "Eden is ook zo in de kleedkamer. Hij is heel oprecht en hij toont zijn gevoelens. Als hij kalm is, is hij kalm. Maar als hij in feestmodus is, mag dat iedereen ook weten. Vandaag kon je de fierheid zien bij de spelers, de fierheid om Rode Duivel te zijn. Dit moment was voor iedereen. Dit is een bijzondere groep van vrienden", klinkt het bij Villa Sporza.

De vraag is wel in welke kleedkamer Hazard dit seizoen gaat zitten. "Of ik hem voortaan in Spanje moet gaan bezoeken? (lacht) Nu kan daarover gesproken worden. Dat er tijdens het WK amper iets is gezegd over de toekomst van de spelers individueel, zegt veel over hun concentratie. Ook Thibaut Courtois had het vandaag uitsluitend over de viering, niet over zijn eigen toekomst. Eden kende zes fantastische jaren bij Chelsea."