Ik geef je mijn woord: de Rode Duivels gaan een groot toernooi winnen

"Ik geef je mijn woord: de Rode Duivels gaan een groot toernooi winnen"

Gepubliceerd: zondag 15 juli 2018 om 22:00zo 15-07-2018 om 22:00

Ook Michy Batshuayi was uiteraard van de partij op de huldiging van de bronzen Rode Duivels. Batshuayi kijkt met gemengde gevoelens terug op het WK en wil graag meer.

Dat vertelt hij in een gesprek met RTBF. "Wat hier vandaag gebeurt is magnifiek, een onwaarschijnlijke droom. We zijn heel gelukkig en fier, bedankt aan heel het land om achter ons te staan. Zoiets heb ik nog nooit beleefd. Ik zal het heel mijn leven blijven herinneren."

Met liefst 40.000 mensen was de opkomst massaal. "Het geeft een warm gevoel om al die mensen te zien in de Belgische kleuren. Ik denk dat wij met België een heel goede indruk hebben gemaakt, nu zal de voetbalwereld ons veel meer respecteren." 

Batshuayi denkt ook dat er meer inzit. "We gaan blijven werken om trofeeën te winnen in de komende jaren. Ik geef je trouwens mijn woord dat we een trofee zullen winnen."

Plaats een reactie

Rdken +393
zondag 15 juli 2018 om 22:12
Heerlijk dat de supporters er zo achter staan, moet de spelers goed doen! Mooiste ploeg van dit wk!!
Vind ik leuk
AlexGMillian +1290
maandag 16 juli 2018 om 00:50
Nations League & EK winnen, let's go!
Vind ik leuk
Hhti +1645
maandag 16 juli 2018 om 04:52
De rest zal ook evolueren. Dus mijn inziens zal dit geen makkelijke worden, maar je weet natuurlijk nooit hé!! Hadden we maar evenzeer durven voetballen zoals de Kroaten dit gisteren gedaan hebben!!?? Natuurlijk zullen we nog een middel.moeyen vonden om de scheidsrechters te manipuleren zoals Michel Platini dit heeft gedaan in dit WK!! Wereldkampioen met.een strik errond!! Vrije trap tegen Hazard niet willen toekennen alsook in de finale heeft iedereen het gezien wat er is gebeurd!!
[Reactie gewijzigd op maandag 16 juli 2018 om 04:52]
Vind ik leuk
dethklok28 +5401
maandag 16 juli 2018 om 09:06
Ik heb een Kroatië gezien dat enkel kon scoren met een afgeweken bal en een flater van de keeper... Al die zielige excuses zijn wat het is. Excuses... En die vrije trap met hazard moet er nog altijd in he. En zo perfect was die plaats niet. Was te dicht op de 16. Extreem moeilijk over de muur te krijgen en te dicht dat de verdediging zou springen. Wij hadden gewoon slechte dag en de Fransen waren beter en in De finale was Kroatië niet capabel het open te breken. Frankrijk terecht kampioen. (Al is het geen mooie kampioen)
Vind ik leuk
CedricVDE +1305
maandag 16 juli 2018 om 09:20
Volledig akkoord. We mogen trouwens niet hypocriet doen eh. Hazard had een vrij trap moeten krijgen, maar Jesus en Neymar hadden eveneens een penalty moeten krijgen en dan was die match tegen Frankrijk er niet.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws