UPDATE: 'Interesse nog niet afgenomen, Vanaken moet revelatie vervangen bij Lazio'

UPDATE: 'Interesse nog niet afgenomen, Vanaken moet revelatie vervangen bij Lazio'

20-07-2018 14:50
12

De onderhandelingen tussen Club Brugge en Lazio Roma blijven aanslepen. De Italiaanse ploeg wil het gevraagde bedrag voor de Braziliaan (nog) niet leggen. Maar mogelijk zitten beide clubs straks om de onderhandelingstafel om nog een andere speler.

Zo valt in de Italiaanse media te lezen dat Lazio Roma het vizier op Hans Vanaken heeft gericht. De Romeinse ploeg verkocht Felipe Anderson aan West Ham United. Er worden bedrag tussen de 40 en 60 miljoen euro genoemd.

Vanaken moet de opvolger van Anderson worden bij Lazio Roma. Het is niet bekend hoeveel Club Brugge vraagt voor de onmisbare spelmaker. De Romeinse ploeg heeft alvast geld genoeg. Naast de 40/60 miljoen voor Anderson, lijkt het ook Sergej Milinkovic-Savic te gaan verkopen voor een bedrag van meer dan honderd miljoen euro.

Vanaken speelde afgelopen seizoen misschien wel zijn beste seizoen ooit. Hij werd kampioen met Club Brugge en kwam 48 keer uit voor Blauw-Zwart. Daarin was hij goed voor veertien doelpunten en zeventien assists. Vanaken heeft nog een contract tot medio 2020 bij Club Brugge.

Update 20/07 14:50 uur: Sport Leggo meldt dat Vanaken nog steeds op het verlanglijstje van Lazio staat. Sportief directeur Igli Tare wil de middenvelder er nog altijd graag bij. Vanaken moet bij Lazio niet de vervanger van Felipe Anderson, maar wel Sergej Milinkovic-Savic moeten worden. Naast Vanaken denkt Lazio ook aan Baselli van Torino.