'Target van Club Brugge trekt naar de Premier League'

'Target van Club Brugge trekt naar de Premier League'

Gepubliceerd: zondag 15 juli 2018 om 20:30zo 15-07-2018 om 20:30

Club Brugge mag blijven hopen op de komst van Percy Tau. De spits is uitgekeken op zijn huidige club Mamelodi Sundowns en wil vertrekken. Dat liet hij ook duidelijk meer.

In Zuid-Afrika is men inmiddels alweer begonnen met de voorbereiding op volgend seizoen. Mamelodi Sundowns organiseert momenteel een trainingskamp in Rustenburg. Opvallende afwezige is... Percy Tau. Dat meldt Soccer Laduma.

De Zuid-Afrikaan lijkt daarmee aan te geven dat hij wil vertrekken bij Mamelodi Sundowns. Onder andere Club Brugge toont interesse in de international, maar ook het Engelse Brighton & Hove Albion zou hem op het lijstje hebben staan.

Tau werd vorig seizoen verkozen tot beste speler in de lokale competitie. Hij zou zo'n 3,5 miljoen euro moeten kosten en heeft nog een contract tot medio 2019 bij de Zuid-Afrikaanse ploeg.

Update 15/07, 20.30: Percy Tau komt meer dan waarschijnlijk niet naar ons land. Hij trekt wel richting Europa. Volgens het Zuid-Afrikaanse IOL is hij op weg naar de Premier League. Binnenkort begint hij mogelijk - als hij aan een werkvergunning geraakt - aan een avontuur Brighton Hove & Albion. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws